Com invertiries 300.000 € del pressupost municipal?

Pots seleccionar fins a un màxim de 3 projectes.

Soterrar els contenidors d’escombraries a l’alçada de la Gran Via Pau Casals 108-112.
Cost estimat: 200.000 €

Millorar la porta d’entrada i aire condicionat a Ca l’Anita.
Cost estimat: 60.000 €

Arranjar el cementiri. Entre d’altres coses, pavimentar d’alguna forma el terra ja que quan plou és complicat passar-hi.
Cost estimat: 60.000 €

Millorar les cadires del Teatre Municipal.
Cost estimat: 150.000 €

Col·locació de WC a les platges de Canyelles i l’Almadrava. També davant del pàrquing.
Cost estimat: 105.000 €

Instal·lar bancs al costat de la riera, al carrer Oslo.
Cost estimat: 5.000 €

Nova passera a la Riera Ginjolers per travessar, a l’alçada de l’Acadèmia (instal·lació d’un pont que faci d’unió del C/ Oslo amb el camí de darrera del Centre Escolar Empordà)
Cost estimat: 150.000 €

Fer un tancament del parc infantil que està ubicat davant l’establiment Hambgust per evitar que els més petits surtin a la carretera.
Cost estimat: 10.000 €

Il·luminar els passos de vianants amb faroles i sensors de persones, sobretot els de la Gran Via.
Cost estimat: 25.000 €

Fer un carril bici que uneixi la urbanització de Mas Matas amb el pavelló d‘esports municipal, passant per l’Institut Illa de Rhodes i l’Institut Cap Norfeu.
Caldrà fer un estudi més acurat del/s tram/s a arranjar per concretar el cost exacte de l’actuació.
Cost estimat: Fins a 300.000 €

Adquirir i col·locar petites plataformes flotants a les platges per tal que els banyistes puguin capbussar-se a l’aigua des d’elles.
Manca fer un estudi a fons del projecte per determinar-ne el cost exacte, que podria ser inferior al pressupostat.
Cost estimat: Fins a 300.000 €

Ampliar la vorera del costat de la muntanya del C/Pescadors eliminant la zona d’aparcament de cotxes de manera que es pugui ampliar la zona peatonal, tot connectant millor la zona turística del centre del poble amb la zona comercial de l’Av. Jaume I.
Cost estimat: 76.000 €

Adequar les voreres i zones de pas del C/ Francesc Macià fins passat el semàfor de la Gran Via per poder-hi accedir sense perill.
Cost estimat: 270.000 €

Arranjar l’espai de la Font del Mas Oliva, on es troba un banc de pedra antic sota un roure molt gran, per convertir-ho en una zona de pícnic amb taules i bancs, netejant la vegetació i facilitant el seu accés.
Cost estimat: 60.000 €

Habilitar un vial o vorera de circulació segur per a vianants entre l’entrada de Mas Mates, al nivell de “El Corral” i el Càmping Bahia, amb un pas de vianants a la rotonda.
Cost estimat: 125.000 €

Col·locar bancs a la urbanització Mas Oliva, per a que la gent pugui seure.
Cost estimat: 4.000 €

Habilitar una zona de pícnic al costat de les muralles amb arbres, taules, bancs, fonts, jocs pels nens i aparells de gimnàstica per a tothom.
Caldrà analitzar bé quina és la millor ubicació, ja que la Ciutadella és un Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN). L’import final podria ser inferior al pressupostat.
Cost estimat: Fins a 300.000 €

Crear una zona o parc infantil multi-aventura al municipi amb tobogans, torres, rocòdrom, elements per grimpar, tirolines, pèndols, cordes, estructures, etc.
Per tal que s’ajusti al pressupost disponible, caldrà ubicar-lo en una zona ja urbanitzada. En funció de quina sigui la seva ubicació, el cost podria ser inferior al pressupostat.
Cost estimat: Fins a 300.000 €

Millorar la connectivitat i fomentar la mobilitat sostenible des del Mas Mates fins al front marítim de Roses. Més concretament al C/Coma-pedrosa, que connecta amb la rotonda d’entrada del Mas Mates. En aquesta mateixa rotonda es proposa la creació d’una zona delimitada per a vianants i una per a carril bici (amb voreres, pilones o similars).
No obstant, els terrenys que integren aquest camí són, en part, sòl urbanitzable i, en part, sectors de millora urbana, per tant s’haurà de fer primer aquest estudi.
Cost estimat: 150.000 €

Connectar el pavelló i la pista annexa coberta a través d’un passadís interior.
Cost estimat: 100.000 €

Ex.: 47785134F
Ex. NIE: Y07799555K (lletra+0+número NIE amb lletra)

Data de naixement

- Aquest camp s’utilitzarà només per validar el teu vot i no serà vinculat a l’enquesta.
- Poden votar totes les persones empadronades a Roses majors de 16 anys.

Accepto la Política de privacitat